BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW HUWELIJKSJUBILEUM IN LIMBURG

 

Brons, zilver, goud of diamant, dit speciale moment mag gevierd worden. Een heerlijke dag doorbrengen met familie en vrienden. Beachclub Degreez organiseert deze dag graag voor u.

INTIEME SETTING BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

De mogelijkheden voor uw huwelijksjubileum zijn groots. Ongeacht het aantal gasten zal de setting bij Beachclub Degreez altijd intiem aanvoelen. Onze eventmanager adviseert u graag wat betreft de invulling van uw event. Uiteraard is het immer mogelijk het zeer ervaren in-house eventbureau van Beachclub Degreez hier bij te betrekken. De meeste unieke concepten zullen met u besproken worden.

 

EEN GESLAAGDE VIERING VAN UW JUBILEUM

Een geslaagde viering van uw huwelijksjubileum bij Beachclub Degreez.............Uw gasten worden aan de overkant van de plas opgehaald per sloep en naar de pier van Beachclub Degreez gebracht. Hier worden zij ontvangen met een glaasje champagne uit de elegante champagnetoren. Onze hostessen begeleiden uw gasten naar de voorkant van Beachclub Degreez. Hier komt u als echtpaar geheel in stijl aan in een klassieke oldtimer en wordt u welkom geheten op uw event. Tijd voor een toost op uw jubileum in Degreez Main Room. U kunt de felicitaties in ontvangst nemen en uw cadeaus veilig achterlaten op de mooi gedecoreerde cadeautafel. Het zonnetje schijnt, de deuren naar de terrassen zijn geopend en uw gasten kunnen binnen en buiten vertoeven.

 

GENIETEN VOOR JONG EN OUD

Om uw gasten te vermaken wordt er op de pier een wijnproeverij georganiseerd. Een spectaculaire flyboardshow wordt gegeven in het water. De kinderen spelen op het strand, springen op het luchtkussen of vermaken zich in de game room. Beachclub Degreez en haar omgeving bieden prachtige fotomomenten. Diverse foodconcepten passeren de revue. Live cooking op de hout gestookte vuurschaal en een beach barbecue met de meest heerlijke vis op de veranda. Aansluitend op het diner arriveert de lokale kaasboer en biedt uw gasten een selectie van de fijnste kazen. Tijdens een kopje koffie uit een originele Barista Bar Truck geniet men na van een heerlijke dag. Uw jubileum heeft u en uw gasten een zeer mooie en speciale dag bezorgd.