BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW HUWELIJKSJUBILEUM IN LIMBURG

 

Brons, zilver, goud of diamant, dit speciale moment mag gevierd worden. Een heerlijke dag doorbrengen met familie en vrienden. Beachclub Degreez organiseert deze dag graag voor u.

INTIEME SETTING BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

De mogelijkheden voor uw huwelijksjubileum zijn groots. Ongeacht het aantal gasten: de setting bij Beachclub Degreez voelt altijd intiem aan. Onze eventmanager adviseert u graag over de invulling van uw event. Uiteraard is het altijd mogelijk het zeer ervaren in-house eventbureau van Beachclub Degreez hierbij te betrekken. Onze medewerkers bespreken de meest unieke concepten met u.

 

EEN GESLAAGDE VIERING VAN UW JUBILEUMfeest

Een geslaagde viering van uw huwelijksjubileum bij Beachclub Degreez.............Uw gasten worden hartelijk ontvangen met een glaasje champagne
uit de elegante champagnetoren. Onze hostessen begeleiden uw gasten naar de hoofdentree van Beachclub Degreez.
Hier komt u als echtpaar geheel in stijl aan in een klassieke oldtimer en wordt u welkom geheten op uw event. Tijd voor een toost op uw jubileum in
Degreez Main Room. Na het in ontvangst nemen van de felicitaties kunt u uw cadeaus veilig achterlaten op de fraai gedecoreerde cadeautafel.
Het zonnetje schijnt, de deuren naar de terrassen staan open en uw gasten kunnen binnen en buiten vertoeven.

 

GENIETEN VOOR JONG EN OUD

Om uw gasten te vermaken wordt er op de pier een wijnproeverij georganiseerd. Op de rereatieplas wordt een spectaculaire flyboardshow gegeven. De kinderen spelen op het strand, springen op het luchtkussen of vermaken zich in de game room. Beachclub Degreez en haar omgeving bieden prachtige fotomomenten. Diverse foodconcepten passeren de revue. Live cooking op de houtgestookte vuurschaal en een beachbarbecue met de meest heerlijke vis op de veranda. Aansluitend op het diner arriveert de lokale kaasboer en biedt uw gasten een selectie van de fijnste kazen. Tijdens een kopje koffie uit een originele Barista Bar Truck geniet uw gezelschap na van een heerlijke dag. Kortom, Uw jubileumfeest heeft u en uw gasten een zeer mooie en speciale dag bezorgd.