Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Entrance

DE PERFECTE EERSTE INDRUK

HET ULTIEME STRANDGEVOEL

Bij aankomst krijgt u meteen het ultieme strandgevoel. Beachclub Degreez heerlijk gelegen in de zon. In het witte zand aan een prachtige plas. Een authentieke houten beachclub op palen. Schommelstoelen op de veranda.  Een mooie klassieke balustrade. Een sierlijk handgesmede hekwerk. Een compleet plaatje. Zodra de zon ondergaat, wordt Beachclub Degreez rondom verlicht door middel van romantische prikverlichting en staan er diverse haardvuren opgesteld.

You never get a second chance to make a first impression. Beachclub Degreez begrijpt dit. Alleen al het stijlvolle aangezicht van Beachclub Degreez verzorgt een perfecte eerste indruk. Daarbovenop onze elegante entree gecombineerd met onze hartelijke gastvrijheid en de perfecte toon voor uw event of feest is gezet. Bij Beachclub Degreez ontvangen uw gasten een warm welkom.

DE LEUKSTE WELKOMSTCONCEPTEN

De ontvangst op uw event is op vele manieren in te richten. Vriendelijke hostessen met welkomstdrankjes als prosecco of glühwein. Leuke concepten als de Aardbeienboom, Champagnetoren of een glaasje bubbels op ons uniek hoger gelegen duin.

’s Winters kunnen uw gasten verrast worden met een wit dek van sneeuw en dwarrelende sneeuwvlokken.
Tevens kunt u uw gasten verwennen door het inzetten van valet parking of een shuttle service.
Deze welkomstconcepten bieden ideale fotomomenten voor uw event.

CENTRALE HAL MET DOORKIJK NAAR DE PIER

De centrale hal van Beachclub Degreez is sfeervol aangekleed, ruim van opzet en biedt een mooie doorkijk naar de pier en haar platform. In de hal bevinden zich een garderobe en een antiek bureau dat leuk in te zetten is als batchtafel. Daarnaast treft u hier de gescheiden dames-, heren- en rolstoeltoiletten aan. De hal en de entree naar de beachclub zijn allebei uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

GROTE PARKEERGELEGENHEID

Beachclub Degreez beschikt over een grote parkeergelegenheid waar uw gasten kosteloos kunnen parkeren en het ’s avonds goed verlicht is. Dankzij de ruime opzet van de entree en de extra brede deuren zijn er zeer goede laad- en losmogelijkheden en kunnen allerlei objecten van diverse groottes naar en binnen de beachclub worden vervoerd.

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.