Beachclub Degreez; de unieke eventlocatie van Midden-Limburg. Je kunt hier terecht voor een personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfestival, kerstmarkt, huwelijksjubileum, jubileum en nog veel meer.
VIjf JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Winterfair Daelzicht

EEN BETOVERENDE WINTERFAIR VOOR DAELZICHT

Twee warme winterse dagen voor de medewerkers van Daelzicht. De kerstmarkt in Valkenburg en de weihnachtsmarkt in Düsseldorf zijn er niks bij. Een en al gezelligheid, lekker eten en leuke presentjes bij Beachclub Degreez.

Gedurende twee dagen in November hebben wij alle medewerkers van Daelzicht mogen ontvangen voor een ware winterfair. De hele beachclub was gevuld met kerstkraampjes met prachtige artikelen, van heerlijk geurende Rituals pakketten tot zelfgemaakte kunstwerken door de cliënten van Daelzicht. Alle gasten kwamen uitgedost binnen en kregen een warm welkom met een lekker drankje.

DE WINTERFAIR

Eenmaal binnen kregen de gasten dukaten waarmee ze de hele kerstmarkt konden afstruinen. Zo konden zij hun eigen kerstpakket samenstellen. Met ruime keuze uit Rituals, luxe keukenapparatuur, gezelschapsspelletjes, etenswaren en allerlei kleine hebbedingetjes. Daelzicht had ook haar eigen kraampje met leuke snuisterijen zoals vogelhuisjes, koektrommels en beeldjes. Keuze genoeg dus!
Dit is nog eens een leuke en gezellige manier om je kerstpakket te ontvangen.

WINTERSE FOODCORNERS

Om de kerstmarkt compleet te maken waren er allerlei lekkere hapjes en drankjes te krijgen. Koffie- en theebuffetten om iedereen op te warmen en goed gevulde koelingen vol met de lekkerste drankjes. Buiten stonden foodcorners met goed gevulde erwtensoep, broodjes hotdog met zuurkool en pasteitjes met kippenragout. Binnen stond het toetje te wachten, een brusselse wafel met warme kersen en slagroom. Iedereen heeft genoten, goed gegeten en gezellig geborreld.

“Wat hebben jullie dit allemaal prachtig georganiseerd voor ons.
Lekker eten en leuke kerstkraampjes. Wauw!”

Terwijl deze kerstmarkt al afgelopen is kijken wij nog met veel genoegen terug op twee onvergetelijke dagen vol warmte en gezelligheid.

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Beachclub Degreez?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze event managers. Wij helpen je graag verder!