BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW SEMINAR IN LIMBURG

 

Beachclub Degreez biedt een fantastisch decor voor uw seminar. Een inspirerende omgeving. Een prachtige beachclub met een panoramazicht over het water. Uw gasten zullen versteld staan van de locatie. De Côte d'Azur in Midden Limburg.

ZORGELOOS GENIETEN VAN UW EVENT

De eventmanager van Beachclub Degreez zal uw seminar tot in detail met u bespreken en niks aan het toeval overlaten. Door onze ruime ervaring, eersteklas personeel en in-house expertise zal het de gasten aan niks ontbreken en u kunt zorgeloos genieten van uw event.

 

MEERDERE ACTIVITEITEN TEGELIJK TIJDENS UW SEMINAR

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie en bestaat indoor uit drie ruimtes, Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Deze ruimtes kunnen separaat van elkaar gebruikt worden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid meerdere presentaties tegelijkertijd te houden zonder dat deze elkaar zullen verstoren. Daarnaast is het mogelijk de drie ruimtes samen te voegen tot één grote ruimte waardoor u vijfhonderd gasten een zitplaats kunt bieden tijdens uw presentatie. De decors zullen hierbij naadloos in elkaar overlopen. Uiteraard kunnen er binnen de diverse ruimtes ook verschillende zones gecreëerd worden waardoor meerdere workshops op hetzelfde moment plaats kunnen vinden. Of een combinatie van een kick-off in Degreez White, een presentatie in Degreez Main Room en een afsluitende netwerkborrel in Degreez Lodge. De buitenomgeving van Beachclub Degreez biedt tevens unieke mogelijkheden voor uw seminar. Een workshop of presentatie op de pier of een gezamenlijke toost op de overdekte veranda. Alles wordt afgestemd op uw seminar.

 

PROFESSIONELE PRESENTATIEVOORZIENINGEN

Beachclub Degreez beschikt over alle professionele presentatievoorzieningen. Podia, geluidsinstallaties, beamers, schermen en vertaalboxen zullen naar wens voor u gereed staan. De WiFi is overal toegankelijk en van hoge kwaliteit. Livestreaming en cameraregistratie behoren tot de mogelijkheden. Tussen de bedrijven door worden uw gasten de nieuwste en lekkerste foodconcepten gepresenteerd. Of introduceer het Beachclub Degreez livecooking concept, waarbij een professioneel kok live eten voor uw gasten zal bereiden op het terras door middel van een hout gestookte pizzaoven, vuurschaal en driepoot. Uw gasten zullen hun ogen uitkijken en de smaakpupillen zullen optimaal geactiveerd worden.

 

BEACHCLUB DEGREEZ NEEMT U DE ORGANISATIE UIT HANDEN

Uw gasten kunnen voor de deur veilig en gratis parkeren, eventueel door middel van valet parking. Ervaren hostessen zullen uw gasten hartelijk ontvangen. Indien gewenst kan Beachclub Degreez uw uitnodigingen verzorgen, alsmede de registratie van uw gasten en daarbij behorende gegevensopslag. Kortom, Beachclub Degreez zal de organisatie uit handen nemen en zorgdragen voor uw perfecte seminar.