BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW SEMINAR IN LIMBURG

 

Beachclub Degreez biedt een fantastisch decor voor uw seminar. Een inspirerende omgeving. Een prachtige beachclub met een panoramazicht over het water. Uw gasten zullen versteld staan van de locatie. De Côte d'Azur in Midden-Limburg.

ZORGELOOS GENIETEN VAN UW EVENT

De eventmanager van Beachclub Degreez zal uw seminar tot in detail met u bespreken en niks aan het toeval overlaten. Dankzij onze ruime ervaring, eersteklas personeel en in-house expertise zal het de gasten aan niets ontbreken en u kunt zorgeloos genieten van uw event.

 

MEERDERE ACTIVITEITEN TEGELIJK TIJDENS UW SEMINAR

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie en bestaat indoor uit drie ruimtes: Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Deze ruimtes kunnen separaat van elkaar worden gebruikt. Hierdoor heeft u de mogelijkheid meerdere presentaties tegelijkertijd te houden zonder dat deze elkaar verstoren. Daarnaast is het mogelijk de drie ruimtes samen te voegen tot één grote ruimte waardoor u vijfhonderd gasten een zitplaats kunt bieden tijdens uw presentatie. De decors lopen hierbij naadloos in elkaar over. Uiteraard kunnen er binnen de diverse ruimtes ook verschillende zones worden gecreëerd waardoor meerdere workshops op hetzelfde moment kunnen plaatsvinden. Of een combinatie van een kick-off in Degreez White, een presentatie in Degreez Main Room en een afsluitende netwerkborrel in Degreez Lodge; alles is mogelijk. De buitenomgeving van Beachclub Degreez biedt tevens unieke mogelijkheden voor uw seminar. Een workshop of presentatie op de pier of een gezamenlijke toost op de overdekte veranda. Alles wordt afgestemd op uw specifieke wensen.

 

PROFESSIONELE PRESENTATIEVOORZIENINGEN

Beachclub Degreez beschikt over alle professionele presentatievoorzieningen. Podia, geluidsinstallaties, beamers, schermen en vertaalboxen staan naar wens voor u gereed. De WiFi is overal toegankelijk en van hoge kwaliteit. Livestreaming en cameraregistratie behoren tot de mogelijkheden. Tussen de bedrijven door krijgen uw gasten de nieuwste en lekkerste foodconcepten gepresenteerd. Of introduceer het Beachclub Degreez livecooking concept, waarbij een professionelekok live eten voor uw gasten bereidt op het terras door middel van een houtgestookte pizzaoven, vuurschaal en driepoot. Uw gasten zullen hun ogen uitkijken, terwijl ook de smaakpupillen optimaal worden geactiveerd.

 

BEACHCLUB DEGREEZ NEEMT U DE ORGANISATIE UIT HANDEN

Uw gasten kunnen voor de deur veilig en gratis parkeren, eventueel door middel van valet parking. Ervaren hostessen zorgen voor een hartelijke ontvangst. Indien gewenst kan Beachclub Degreez uw uitnodigingen verzorgen, alsmede de registratie van uw gasten en daarbij behorende gegevensopslag. Kortom, Beachclub Degreez neemt u de organisatie volledig uit handen en draagt zorg voor uw perfecte seminar.